FotoSport Cro

FotoSport
 
Početna stranicaPortalGalleryLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin
Pretraľnik
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» MOLIM vas da mi pomognete..
Registracija Icon_minitimepon stu 01, 2010 8:02 pm by Barbara :)

» Graphics...Naručujte..
Registracija Icon_minitimened ruj 05, 2010 3:01 pm by Barbara :)

» Natjecanje za banner - srpanj
Registracija Icon_minitimened ruj 05, 2010 2:59 pm by Barbara :)

» Pozadine <3
Registracija Icon_minitimepet srp 16, 2010 9:49 am by Barbara :)

» Barbarina Grafika
Registracija Icon_minitimened srp 04, 2010 12:07 pm by Barbara :)

» bok.!
Registracija Icon_minitimened srp 04, 2010 11:49 am by Barbara :)

» Pricam ti pricu
Registracija Icon_minitimeuto lip 29, 2010 7:17 pm by Petra

» Sorry
Registracija Icon_minitimeuto lip 29, 2010 7:08 pm by Petra

» MeLLy' graphics
Registracija Icon_minitimepon lip 28, 2010 12:47 pm by Dokica

Navigation
 Portal
 Index
 Članstvo
 Profil
 FAQ
 Pretraľnik
Forum
Affiliates
free forum

FotoSport Cro

FotoSport Cro - Registracija


Poątovanje, da bi se mogao/la registrirati, moraą se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izraľavaju miąljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u odrľavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadrľaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuątenog sadrľaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post ąto će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadrľaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mrľnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadrľaja kao i bilo kojih drugih sadrľaja koji krąe zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadrľajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina/ica i onih-ako/ąto/kako podlijeľe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaą sadrľaj foruma. Kolačići ne sadrľe nikakve osobne podatke i sluľe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa sluľi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

Klikom na "Slaľem se..." potvrđujeą da se slaľeą sa svim gore navedenim kao i da ćeą se istog pridrľavati.